Categorii produse
Cosul tau

Blog BebeKiki RSS

06 Jan 10 afirmații pozitive pentru copilul tău în noul an
Wordmanian Girl 0 108
La mulți ani în 2023!A trecut ceva vreme de când nu ne-am mai scris și suntem fericiți că ne-am regăsit în online! Sperăm că noul an a adus bucurie și numai lucruri bune în căminul vostru! Pentru echipa bebekiki.ro, acest an a venit cu o extra..
10 Oct De ce este important să le citim povești copiilor?
Lavinia Micu 0 448
 Ești deja părinte sau viitor părinte? Iată câteva motive pentru care este important să îi citești copilului tău încă de când e foarte mic, pe lângă motivele pe care le știau deja. Copiii cărora li se citește o carte pe zi vor auzi cu aproxi..
08 Oct De ce se catara copiii peste tot?
Lavinia Micu 0 161
 Ca mamă de micuță exploratoare, m-am întrebat mereu de ce fetița mea simte nevoia să se cațăre peste tot și, cu această ocazie, să îmi dea palpitații de fiecare dată. M-am documentat pe marginea acestui subiect așa că sunt pregătită să vă împărt..
05 Oct Pedepsirea copilului - care sunt repercursiunile si care pot fi alternativele?
Lavinia Micu 0 254
Mă numesc Lavinia și sunt mama unei fetițe de aproape 4 ani. De când a venit pe lume minunea mea, m-am preocupat să o cresc cât mai bine, astfel încât să ajungă un adult cât mai echilibrat si sănătos mintal, în primul rând, dar și fericit, stâpân pe ..
23 Apr Cărți care îi învață pe copii să aibă grijă de natură
Lavinia Micu 0 410
Ieri, 22 aprilie 2022, a fost sărbătorită Ziua Pământului, iar astăzi, 23 aprilie 2022 celebrăm Ziua Internațională a Cărților. Este o ocazie excelentă să facem o listă a cărților care îi invață pe cei mici să aibă grijă de natură. Grija pentru mediu..
05 Apr Cel mai bun tata din lume este cel prezent
Wordmanian Girl 0 937
Un copil fericit și echilibrat are nevoie de dragoste necondiționată din partea ambilor părinți, dar mai ales să vadă și să simtă dragostea dintre părinții lui, chiar dacă rolurile lor sunt fundamental diferite.Nu este un secret pentru nimeni fa..
Afişare 1 - 6 din 41 (7 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies