Categorii produse
Cosul tau

Blog BebeKiki RSS

23 Aug Acceptă ajutorul în rutina cu un nou-născut (2)
Wordmanian Girl 0 191
Se spune că „e nevoie de un un sat întreg pentru a crește un copil” și este foarte adevărat. Dă-le voie celor din familia ta și prietenilor să te ajute. Chiar dacă sunt doar 20 de minute în care cineva vine și se joacă cu bebelușul în timp ce tu fa..
22 Aug Momente de respiro în rutina cu un nou-născut (1)
Wordmanian Girl 0 124
Dacă citești acest articol probabil te afli în acea etapă unică și intensă a vieții numită „maternitatea primelor luni” și te simți copleșită de realitățile noului tău rol. Acea perioadă în care orele zilelor zboară și totuși nopțile sunt interminabi..
21 Aug Parentificarea - ce este și de ce este dăunătoare pentru copii
Lavinia Micu 0 113
  Parentificarea copiilor este un fenomen în care un copil preia responsabilități sau roluri pe care, în mod normal, le-ar avea un părinte sau un adult. Aceasta poate include îngrijirea altor membri ai familiei, precum frați sau părinți, gestionar..
10 Jul Cele mai populare 10 mituri despre sarcină – adevărul din spatele superstițiilor
Wordmanian Girl 0 1230
În vremurile noastre toate informațiile de care avem nevoie sunt la doar un clic distanță, dar cu toate acestea pare uimitor cum unele mituri din popor reușesc să treacă de bariera timpului și de ce nu, chiar și de evoluția științei și a tehnologiei...
22 Jun Când ar trebui mamale sa ia în considerare terapia prin joc?
Lavinia Micu 0 144
  Mamele ar trebui să ia în considerare terapia prin joc atunci când observă unele dintre următoarele aspecte:   1. Probleme emoționale sau comportamentale persistente: Dacă copilul tău prezintă probleme emoționale sau comportamentale persistent..
12 Jun Primele semne că ești însărcinată și cum să le recunoști
Wordmanian Girl 0 2720
  CUM ȘTIU SIGUR? Dacă bănuiești că ai putea fi însărcinată sau pur și simplu îți dorești să fii mai bine informată, te afli în locul potrivit. În cele ce urmează discutăm și îți împărtășim care sunt primele semne ale apariției unei sarcini, îți vo..
Afişare 1 - 6 din 58 (10 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies