Categorii produse
Cosul tau

Despre noi

După nouă luni și-a părăsit prima căsuță din pântecul tău ca să-și facă alta în brațele tale. Pielea puiului tău este obișnuită cu senzația de moale și cald, prin urmare are nevoie să intre în contact doar cu materiale naturale, care să o protejeze. Bumbacul poate fi o alegere excelentă pentru că este un material textil 100% natural, non-alergen, care absoarbe și elimină umezeala cu ușurință, este plăcut la atingere, este rezistent, reglează temperatura corpului și lasă pielea să respire.

Știm că toate aceste aspecte sunt importante atunci când achiziționezi hăinuțe bebelușului tău și, prin BebeKiki.ro, îți pune la dispoziție articole vestimentare esențiale - body-uri, bluze, pantaloni, salopete, costumase - din materiale de calitate, astfel încât să-i ofere celui mic toată siguranța și tot confortul de care are nevoie. Pielea lui va intra în contact doar cu materiale dintr-un bumbac cât mai fin, care devin aproape una cu pielea, măngâind-o precum însăşi mâna ta, dar lăsând-o să respire în voie.

Pe măsura ce timpul trece, nevoile se diversifică. Puiul tău devine din ce în ce mai activ, se întoarce pe burtă, se ridică în funduleț, merge de-a bușilea, se ridică în picioare și merge. Suntem alături de tine cu o gamă variată de produse din aceleași materiale de calitate, dar care să aibă in același timp și un design plăcut - haine de exterior, rochițe, treninguri, costume naționale, căciuli, pălării, șosete și diverse accesorii. Și nu plecăm nici când mai crește pentru că vrem să-ți fim alături până merge la scoală și să te ajutăm să-l pregătești din punct de vedere al garderobei.

Acesta este un drum pe care ne dorim să mergem împreună și pentru care ne pregătim intens. Căutăm furnizori care să respecte cele mai stricte cerințele, care să confecționeze hăinuțe din materialele naturale și calitative, pentru că nu acceptăm sa fie făcute superficial. Ne selectăm cu grijă produsele, alegându-le doar pe cele din cel mai fin bumbac care să se simtă ca o adiere de vânt pe pielea sensibilă a bebelușilor și copiilor. În același timp suntem atenți să fie lejere, să aibă croieli moderne și un design plăcut. Întelegem toate aceste lucruri pentru că și noi suntem mame în echipa BebeKiki.ro. Iar copiii ne-au învățat cât de important este confortul lor și cât de neprețuit le este zâmbetul. Așa ca mergem pe acest drum împreună, noi și voi, mame și copii fericiți.

Cu drag,

Echipa BebeKiki.ro

 

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies