Despre noi

După nouă luni și-a părăsit prima căsuță din pântecul tău ca să-și facă alta în bratele tale și să simtă bătăile inimii tale de afară. Copilașul tau are în continuare nevoie de căldură și siguranță, așa că  trebuie să faci cele mai bune alegeri pentru el. BebeKiki.ro îți pune la dispoziție hăinuțe de cea mai bună calitate, astfel încât să-i ofere celui mic toată siguranța și tot confortul de care are nevoie, iar pielea lui să intre în contact doar cu materiale dintr-un bumbac cât mai fin, care devine aproape una cu pielea, măngâind-o precum însăşi mâna ta, dar lăsând-o să respire în voie.

Ne mândrim cu faptul că lucrăm cu producatori din România, atent selecționați, care folosesc forță de muncă autohtonă și care produc haine care să îndeplinească cele mai înalte standarde. De asemenea, lucrăm și cu producători internaționali pentru anumite categorii de produse pentru copii. Ne selectăm cu grijă produsele, alegându-le doar pe cele din cel mai fin bumbac care să se simtă ca o adiere de vând pe pilea sensibilă a bebelușilor și copiilor. În colecțiile noastre vei găsi body-uri, bluze, pantalonaşi, căciulițe, salopete, tricouri, rochiţe şi câte şi mai câte. Toate în culori vii și în combinații vesele, cu croieli practice și moderne. Comercializăm doar produse din materiale callitative, potrivite pentru pielea sensibilă a bebelușilor și copiilor.

Suntem mămici, așadar știm cât de important este să îți oferim doar produse calitative. Nu acceptăm produse făcute superficial sau care nu sunt croite astfel încât să fie cât mai confortabile. Copiii ne-au învățat cât de important este confortul lor și cât de neprețuit le este zambetul, așadar am pus suflet în acest proiect, care este mai mult decât un simplu magazin online. Este o poveste inspirată din zâmbetele primului bebeluș, care ne-a schimbat viața.

Cu drag, pentru toate mămicile grijulii și iubitoare ca tine.

BebeKiki.ro