Categorii produse
Cosul tau

Carti pentru copii

Sunt o mulțime de lucruri care ne plac foarte mult la școală: cunoaștem și ne împrietenim cu oameni noi, colegi și profesori, și învățăm o mulțime de lucruri interesante.Seria „Ce-mi place cel mai mult“ demonstrează, prin exemple practice și pe înțelesul tuturor, cum putem induce copiilor o gând..
19.90 Lei
Nu te-ai mai trezit de multă vreme complet odihnit și revigorat?Un somn de noapte sănătos este vital pentru bunăstarea ta mentală și fizică. Dar mulți dintre noi se chinuie să se deconecteze noaptea de la problemele de peste zi – fie că își fac griji în privința banilor, fie că au emoții pentru ..
29.90 Lei
Nancy își invită prietenele la petrecere în noua ei căsuță de joacă.Când una dintre fetițe le spune copiilor mai mici că nu au voie în căsuță, Nancy le arată ce înseamnă să fii un prieten adevărat.Data apariției: Nov 2019Tip copertă: BroșatăFormat: 130x200Nr. pagini: 32+40 72..
19.90 Lei
‘’Cum e oare să te muți la o școală nouă, într-un oraș nou, ba chiar într-o altă țară, printre oameni… dacă ești vampir?Familia Vampirinei e foarte prietenoasă, însă ea se teme că nu va fi acceptată de colegi sau vecini pur și simplu pentru că e altfel.Dar poate că, pe lângă firea ei sinceră..
39.90 Lei
‘’Animalele de la fermă trăiesc fericite împreună până în ziua când gâștele încep să se plângă.Cu ajutorul rațelor, strică podul care lega mica lor insulă de restul fermei, fără să-și dea seama că viața e mult mai grea fără ajutorul, sprijinul și dragostea vecinilor.Vor reuși să se mai împac..
24.90 Lei
Orice poveste începe cu A fost odată... Istoria seamănă și ea cu o poveste, pentru că ne vorbește despre oameni și fapte din alte vremuri. Dar istoria este o poveste adevărată care așteaptă să fie descoperită, cunoscută și înțeleasă. La 100 de ani de la Marea Unire a românilor, pornește într-o ..
19.90 Lei
Orice poveste începe cu A fost odată... Istoria seamănă și ea cu o poveste, pentru că ne vorbește despre oameni și fapte din alte vremuri. Dar istoria este o poveste adevărată care așteaptă să fie descoperită, cunoscută și înțeleasă. La 100 de ani de la Marea Unire a românilor, pornește într-o ..
19.90 Lei
Orice poveste începe cu A fost odată... Istoria seamănă și ea cu o poveste, pentru că ne vorbește despre oameni și fapte din alte vremuri. Dar istoria este o poveste adevărată care așteaptă să fie descoperită, cunoscută și înțeleasă. La 100 de ani de la Mare Unire a românilor, pornește într-o c..
19.90 Lei
Orice poveste începe cu A fost odată... Istoria seamănă și ea cu o poveste, pentru că ne vorbește despre oameni și fapte din alte vremuri. Dar istoria este o poveste adevărată care așteaptă să fie descoperită, cunoscută și înțeleasă. La 100 de ani de la Mare Unire a românilor, pornește într-o c..
19.90 Lei
Îți plac poveștile? Dar dacă acestea ar fi adevărate? Deschide această carte și vei afla că istoria României este o poveste adevărată despre oameni din alte vremuri. Mergi pe urmele lor, descoperă tainele trecutului, pentru a înțelege cum s-a făurit România de azi.Data apariției: Sep 2018Tip..
34.90 Lei
“Somn ușor tuturor!”Data apariției: Jun 2018Tip copertă: Cartonată+40 722 337 526 - Comenzi telefonice Luni - Vineri, 09:00 - 17:00 ..
24.90 Lei
Această carte cu primele cuvinte și imagini viu colorate îi va ajuta pe cei mici să învețe despre viața la fermă.Data apariției: Jul 2019Tip copertă: CartonatăFormat: 150x150Nr. pagini: 14+40 722 337 526 - Comenzi telefonice Luni - Vineri, 09:00 - 17:00 ..
24.90 Lei
A venit primăvara!Gemenii Leti și Luca se duc la joacă în grădină. Copacii au înfrunzit, păsărelele își fac cuib, iar fluturașii zboară în voie. Dar, hei, ce e cu măcăitul acela care se aude din tufiș? Un bobocel de rață s-a pierdut de mama lui. Unde o fi? Luca și Leti trebuie să-l ajute neapăra..
24.90 Lei
A venit vara!Gemenii Leti și Luca abia așteaptă să se joace în grădină. Se dau în leagăn, fac castele și brioșe de nisip, se bălăcesc în piscina gonflabilă și udă florile. La un moment dat, Luca e de negăsit. Unde-o fi dispărut?O povestioară veselă despre farmecul și micile bucurii ale zilel..
24.90 Lei
Martin stă și-ascultă vântulsingur în bârlogul său –Tare dor i-e de prieteniși se plictisește rău...Martin se gândește să-și invite prietenii la masă, dar își dă seama că nu are nimic de mâncare în dulap. Rând pe rând, prietenii lui vin în vizită și îi aduc tot felul de bunătăți. Va ..
24.90 Lei
Această carte cu primele cuvinte și imagini viu colorate îi va ajuta pe cei mici să învețe să numere. Data apariției: Jul 2019Tip copertă: CartonatăFormat: 150x150Nr. pagini: 14+40 722 337 526 - Comenzi telefonice Luni - Vineri, 09:00 - 17:00 ..
24.90 Lei
E MARE înghesuialăîn vizuina Iepuricăi!Unde-o să aibă loc șiOscar să doarmă?”Aventurle lui Oscar intră direct în categoria celor mai îndrăgite cărți clasice pentru copii.” The GuardianDavid Melling este un scriitor și ilustrator recunoscut pe plan internațional. A ilust..
19.90 Lei
În această cărticică vei găsi o mulțime de pirați destoinici, o corabie strașnică și tot felul de alte lucruri grozave de colorat pe fiecare pagină.Data apariției: Jul 2018Tip copertă: CapsatăFormat: 216x276Nr. pagini: 16+40 722 337 526 - Comenzi telefonice Luni - Vineri, 0..
9.90 Lei
Ferma familiei Ciuboțică e plină de viață! Alătură-te și tu și vei descoperi o mulțime de activități pe placul tău! Rezolvă labirinturi, unește punctele și colorează, lipește autocolante și distrează-te cu multe alte jocuri interesante!Data apariției: Sep 2018Tip copertă: BroșatăFormat: ..
29.90 Lei
Copiii vor fi încântaţi să înveţe primele cuvinte și să afle mai multe despre lucrurile care-i înconjoară alături de prietenii lor, Poppy și Sam, și de îndrăgitele animăluţe care locuiesc la ferma Livada de meri, cu ajutorul acestui dicţionar bogat în ilustraţii captivante.Data apariției: Mar 20..
29.90 Lei
În această cărticică frumos ilustrată copiii vor descoperi și vor învăța primele lucruri despre culori.Data apariției: Jan 2019Tip copertă: CartonatăFormat: 150x170Nr. pagini: 12+40 722 337 526 - Comenzi telefonice Luni - Vineri, 09:00 - 17:00 ..
24.90 Lei
Ai cunoscut vreodată o PROBLEMĂ?Pot fi niște făpturi tare nesuferite! Dar nu le lăsa să te necăjească, sunt o mulțime de feluri în care le poți pune pe fugă într-o clipită...Această cărticică plină de culoare îi va ajuta deopotrivă pe cei mici și pe cei mari să nu se lase dominați de problem..
29.90 Lei
„– Ai niște copii tare drăgălași, zise raţa cea bătrână cu pieliţă roșie la picior. Toţi sunt frumușei, în afară de cel cenușiu, care nu-i de soi. Dacă s-ar putea, ar trebui făcut din nou.“O minunată ediție a celebrei povești scrise de Hans Christian Andersen, ilustrată artistic de ilustratorul ..
29.90 Lei
Alătură-te echipei lui Sherlock Bones și doctorului Catson în formidabila aventură a TABLEI ÎNMULȚIRII.Cu ajutorul cunoștințelor tale de matematică vei dejuca planurile malefice ale profesorului Moriratty și vei parcurge tot felul de trasee încurcate rezolvând exerciții cu înmulțiri.Data apa..
24.90 Lei
În ocean am observat un rechin înfometat... Ajutor, vrea să mă mănânce!Data apariției: Jun 2018Tip copertă: Cartonată+40 722 337 526 - Comenzi telefonice Luni - Vineri, 09:00 - 17:00 ..
24.90 Lei
Această carte de colorat va oferi micuțului tău ore întregi de distracție în timp ce învață să coloreze fără să iasă din contur.Fie că folosește creioanele colorate sau pensula și acuarelele, la final va obține adevărate opere de artă, numai bune de oferit în dar familiei și prietenilor.Data..
19.90 Lei
Salutare tuturor! Sunt un șoricel și locuiesc cu ai mei la țară, la ferma familiei Frunzescu. Toma, Miki și Fred copiii fermierilor, își ajută părinții la treburile gospodărești și la muncile câmpului. Bunica Tudora și domnul Vasile sunt și ei de mare ajutor la fermă. Pe lângă noi, aici mai trăiesc ..
39.90 Lei
NOȚIUNI COMPLEXEPE ÎNȚELESUL COPIILORPENTRU COPILUL TĂU GENIAL!E de-ajuns o scânteie pentru a înflăcăra mintea unui copil!Chris Ferrie este fizician, matematician și tată a patru foarte tineri viitori oameni de știință. Crede că nu e niciodată prea devreme să le prezinți copiilo..
29.90 Lei
Ai calitățile necesare pentru a deveni inginer de roboți? Bineînțeles că le ai – și această carte plină de acțiune o va dovedi!În timp ce desenezi, proiectezi și construiești o să înveți o mulțime de lucruri fascinante despre ingineria aerospațială.Data apariției: Sep 2020Tip copertă: Br..
29.90 Lei
Afişare 1 - 29 din 29 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies