Categorii produse
Cosul tau

Copii mici (1-3 ani) RSS

Bine ai venit în secțiunea noastră dedicată copiilor mici cu vârsta între 1-3 ani! 

Vom discuta despre dezvoltarea copiilor mici, alimentație și nutriție, somn, îngrijirea pielii și igiena, disciplina cu blândețe și limitări sănătoase, precum și jocuri și activități potrivite acestei categorii de vârstă. Aici vei descoperi sfaturi utile, idei de produse și informații despre îngrijirea și dezvoltarea armonioasă a micuțului tău, a-i oferi o alimentație echilibrată, a stabili rutine de somn adecvate, a îngriji pielea și a menține igiena corespunzătoare, a aplica o disciplină eficientă și blândă, precum și a se implica în jocuri și activități educative.

Totul este gândit pentru a-ți ușura călătoria în această etapă plină de descoperiri ale copilului tău!

Subcategorii articole: 

► Dezvoltarea copiilor mici

► Alimentație și nutriție

► Somn

► Îngrijirea pielii și igiena

► Disciplină cu blândețe și limitări sănătoase

► Jocuri și activități

07 Jun Ce trebuie sa stie mamele despre terapia prin joc
Lavinia Micu 0 794
  Terapia prin joc este o formă de terapie pentru copii care utilizează jocul ca mijloc principal de comunicare și explorare emoțională. Acest tip de terapie poate fi benefică pentru copiii care se confruntă cu probleme emoționale, comportamentale..
06 Jun Cele mai utile informatii despre protectia solara
Lavinia Micu 0 576
E vară şi mulți ne pregătim sau suntem deja în vacanță, pe plajă, iar copiii în costume de baie la bălăceală. Soarele, pe cât de necesar e (în special pentru vitamina D), pe atât de periculos poate deveni dacă ne expunem prelungit și fără să ne prote..
05 May Hainutele copilului tau: materiale naturale si fericire in familia Bebekiki.ro!
Wordmanian Girl 0 494
A venit primăvara și, odată cu ea, zilele sunt tot mai lungi și petrecem mai mult timp afară cu copiii. Astăzi vă dăm câteva idei despre cum să îmbrăcați micuții în hăinuțe frumoase, potrivite pentru locurile de joacă și cum să alegeți materialele ..
24 Apr 6 idei pentru o cameră prietenoasă și bine organizată a copilului tău
Wordmanian Girl 0 630
Amenajarea camerei perfecte pentru nevoile copilului tău este uneori o mare provocare, mai ales dacă vrei să creezi un spațiu organizat, dar în același timp cald, prietenos și plin de viață.  Ca să îți fie mai ușor să echilibrezi toate aceste aspect..
10 Apr Hainute de sarbatoare inspirate din traditii romanesti
Wordmanian Girl 0 404
În România, sărbătoarea Sfintelor Paști este una dintre cele mai importante sărbători creștine ale anului, aducând împreună familii și prieteni într-un moment de mare bucurie, în care vom celebra Învierea Domnului. În timp ce ne pregătim să sărbăto..
07 Apr Hainute perfecte pentru joaca si aventuri in weekend
Wordmanian Girl 0 365
Iata-ne ajunsi la sfarsit de saptamana, momentul perfect pe care il asteptam cu totii ca sa ne bucuram de timpul petrecut alaturi de cei mici. Fiindcă este weekend si copiii nostri sunt nerabatori sa se joace si sa se distreze cu noi fara presiunea..
Afişare 1 - 6 din 27 (5 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies