Categorii produse
Cosul tau

Bebeluși (0-12 luni) RSS

Bine ai venit în lumea bebelușilor de 0-12 luni!

Vom discuta despre dezvoltarea bebelușilor, alimentație și nutriție, somn, îngrijirea pielii și igiena, precum și jocuri și activități adecvate pentru bebelușul tău în primul an de viață.

Aici vei găsi informații utile și sfaturi practice pentru a sprijini dezvoltarea sănătoasă a bebelușului tău, a-i oferi o alimentație adecvată, a stabili rutine de somn sănătoase, a îngriji pielea delicată și a menține igiena corespunzătoare, precum și a se implica în jocuri și activități stimulative pentru dezvoltarea motorie și cognitivă.

Suntem aici să te susținem și să te ghidăm prin această călătorie uimitoare a maternității.

Subcategorii articole: 

► Dezvoltarea bebelușilor

► Alimentație și nutriție

► Somn

► Îngrijirea pielii și igiena

► Jocuri și activități

07 Jun Ce trebuie sa stie mamele despre terapia prin joc
Lavinia Micu 0 567
  Terapia prin joc este o formă de terapie pentru copii care utilizează jocul ca mijloc principal de comunicare și explorare emoțională. Acest tip de terapie poate fi benefică pentru copiii care se confruntă cu probleme emoționale, comportamentale..
06 Jun Cele mai utile informatii despre protectia solara
Lavinia Micu 0 438
E vară şi mulți ne pregătim sau suntem deja în vacanță, pe plajă, iar copiii în costume de baie la bălăceală. Soarele, pe cât de necesar e (în special pentru vitamina D), pe atât de periculos poate deveni dacă ne expunem prelungit și fără să ne prote..
05 May Hainutele copilului tau: materiale naturale si fericire in familia Bebekiki.ro!
Wordmanian Girl 0 389
A venit primăvara și, odată cu ea, zilele sunt tot mai lungi și petrecem mai mult timp afară cu copiii. Astăzi vă dăm câteva idei despre cum să îmbrăcați micuții în hăinuțe frumoase, potrivite pentru locurile de joacă și cum să alegeți materialele ..
10 Oct De ce este important să le citim povesti copiilor?
Lavinia Micu 0 1096
  Ești deja părinte sau viitor părinte? Iată câteva motive pentru care este important să îi citești copilului tău încă de când e foarte mic, pe lângă motivele pe care le știau deja. Copiii cărora li se citește o carte pe zi vor auzi cu aproxi..
16 Mar Salopetele de exterior pentru copii sunt indispensabile iarna
Lavinia Micu 0 629
  Pentru cei mai multi dintre parinti, dar si pentru bunici, vremea rece poate fi un motiv in plus de stres. Le este teama ca nu vor sti cum sa aleaga imbracamintea perfecta pentru copii si astfel, acestia se vor imbolnavi sau nu se vor simti conf..
14 Mar 5 sfaturi ce te vor ajuta sa schimbi somnul copilului
Lavinia Micu 0 425
  Copilul tau nu se odihneste bine sau nu adoarme atat de repede pe cat ti-ai dori? In acest caz, cateva schimbari mici pot face o diferenta enorma. Iti vom prezenta in continuare cateva sfaturi ce se potrivesc tuturor copiilor si care te vor ajut..
Afişare 1 - 6 din 24 (4 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies