Categorii produse
Cosul tau

Sarcina și nașterea RSS

Dragă mămico sau viitoare mămică, bine ai venit în secțiunea dedicată sarcinii și nașterii!

În acest ghid de sarcină și naștere îți oferim informații utile și ușor de înțeles despre sarcină, nutriție și ce înseamnă să te pregătești pentru venirea bebelușului.

Mai mult, te ajutăm să înțelegi ce se întâmplă după naștere în corpul tău, vom discuta despre pregătirea fizică și emoțională pentru naștere, precum și despre nașterea în sine și recuperarea postpartum.

Aici vei găsi ghiduri și sfaturi practice pentru a te informa și pregăti în această perioadă specială a vieții tale. Exact ca îmtr-o discuție între prietene! Haide să pornim împreună în această călătorie plină de bucurie! 

Subcategorii articole:

► Sfaturi pentru sarcină - sănătate și nutriție       

► Pregătirea pentru naștere         

► Nașterea și recuperarea postpartum 

 

10 Jul Cele mai populare 10 mituri despre sarcină – adevărul din spatele superstițiilor
Wordmanian Girl 0 4703
În vremurile noastre toate informațiile de care avem nevoie sunt la doar un clic distanță, dar cu toate acestea pare uimitor cum unele mituri din popor reușesc să treacă de bariera timpului și de ce nu, chiar și de evoluția științei și a tehnologiei...
12 Jun Primele semne că ești însărcinată și cum să le recunoști
Wordmanian Girl 0 6163
  CUM ȘTIU SIGUR? Dacă bănuiești că ai putea fi însărcinată sau pur și simplu îți dorești să fii mai bine informată, te afli în locul potrivit. În cele ce urmează discutăm și îți împărtășim care sunt primele semne ale apariției unei sarcini, îți vo..
12 Jun Sarcina pe luni: ce modificari apar si cum te vei simti pana la nastere?
Lavinia Micu 0 770
Sarcina dureaza de regula noua luni, insa sunt si situatii in care acest termen este mai scurt sau mai lung. Este foarte important sa stii macar cu aproximatie data conceptiei, astfel incat toate masuratorile sa fie cat mai aproape de realitate si ma..
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies