Categorii produse
Cosul tau

Familie și relații RSS

Bine ai venit în zona dedicată adulților conștienți și echilibrați. ❤️

Descoperă informații valoroase despre gestionarea timpului pentru tine și partenerul tău, educația copiilor în cadrul familiei, soluționarea conflictelor prin comunicare eficientă în familie, petrecerea timpului de calitate și desfășurarea de activități împreună ca familie, precum și sfaturi și trucuri utile pentru părinți.

Aici vei găsi resurse și ghiduri practice pentru a construi relații sănătoase și armonioase în cadrul familiei tale.

Subcategorii articole:

► Timp pentru tine și partener

► Educația copiilor în familie

► Soluționarea conflictelor – comunicarea în familie

► Timp de calitate și activități în familie

► Sfaturi și trucuri pentru părinți

05 Jun Beneficiile meselor în familie
Lavinia Micu 0 303
     Știai că o activitate care poate fi considerată banală poate aduce foarte multe beneficii copilului tău, cum ar fi: îi va îmbunătăți performanța școlară, îi va crește stima de sine, îi va îmbunătăți sănătatea cardiovasculară și îi va reduce ..
06 Jan 10 afirmatii pozitive pentru copilul tau în noul an
Wordmanian Girl 0 837
La mulți ani în 2023! A trecut ceva vreme de când nu ne-am mai scris și suntem fericiți că ne-am regăsit în online! Sperăm că noul an a adus bucurie și numai lucruri bune în căminul vostru!  Pentru echipa bebekiki.ro, acest an a venit cu o extra..
05 Oct Pedepsirea copilului - care sunt repercusiunile si care pot fi alternativele?
Lavinia Micu 0 771
Mă numesc Lavinia și sunt mama unei fetițe de aproape 4 ani. De când a venit pe lume minunea mea, m-am preocupat să o cresc cât mai bine, astfel încât să ajungă un adult cât mai echilibrat si sănătos mintal, în primul rând, dar și fericit, stâpân pe ..
05 Apr Cel mai bun tata din lume este cel prezent
Wordmanian Girl 0 1441
Un copil fericit și echilibrat are nevoie de dragoste necondiționată din partea ambilor părinți, dar mai ales să vadă și să simtă dragostea dintre părinții lui, chiar dacă rolurile lor sunt fundamental diferite. Nu este un secret pentru nimeni fa..
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies