Categorii produse
Cosul tau

Copii (4-12 ani) RSS

Bine ai venit în secțiunea pentru copii cu vârsta între 4-12 ani!

Vom discuta despre dezvoltarea copiilor preșcolari, alimentație și nutriție, adaptarea la școală, disciplina cu blândețe și limitări sănătoase, precum și jocuri și activități potrivite acestei categorii de vârstă. Aici vei găsi sfaturi utile, produse potrivite și informații esențiale pentru creșterea și dezvoltarea armonioasăa copilului tău.

Suntem alături de tine în această etapă plină de aventură și descoperiri.

Subcategorii articole: 

► Dezvoltarea copiilor preșcolari

► Alimentație și nutriție

► Adaptarea la școală

► Disciplină cu blândețe și limitări sănătoase

► Jocuri și activități

08 Jun Învățarea limbilor străine: Cartea Electronică Bilingvă Nasty Lobster
Wordmanian Girl 0 338
Importanța învățării unei limbi străine în era digitală În secolul 21 tehnologia a avansat foarte mult și a schimbat complet modul în care trăim, învățăm și interacționăm cu lumea din jur. Acest lucru este valabil și în cazul învățării limbilor st..
07 Jun Ce trebuie sa stie mamele despre terapia prin joc
Lavinia Micu 0 567
  Terapia prin joc este o formă de terapie pentru copii care utilizează jocul ca mijloc principal de comunicare și explorare emoțională. Acest tip de terapie poate fi benefică pentru copiii care se confruntă cu probleme emoționale, comportamentale..
06 Jun Cele mai utile informatii despre protectia solara
Lavinia Micu 0 438
E vară şi mulți ne pregătim sau suntem deja în vacanță, pe plajă, iar copiii în costume de baie la bălăceală. Soarele, pe cât de necesar e (în special pentru vitamina D), pe atât de periculos poate deveni dacă ne expunem prelungit și fără să ne prote..
05 May Hainutele copilului tau: materiale naturale si fericire in familia Bebekiki.ro!
Wordmanian Girl 0 389
A venit primăvara și, odată cu ea, zilele sunt tot mai lungi și petrecem mai mult timp afară cu copiii. Astăzi vă dăm câteva idei despre cum să îmbrăcați micuții în hăinuțe frumoase, potrivite pentru locurile de joacă și cum să alegeți materialele ..
24 Apr 6 idei pentru o cameră prietenoasă și bine organizată a copilului tău
Wordmanian Girl 0 498
Amenajarea camerei perfecte pentru nevoile copilului tău este uneori o mare provocare, mai ales dacă vrei să creezi un spațiu organizat, dar în același timp cald, prietenos și plin de viață.  Ca să îți fie mai ușor să echilibrezi toate aceste aspect..
10 Apr Hainute de sarbatoare inspirate din traditii romanesti
Wordmanian Girl 0 327
În România, sărbătoarea Sfintelor Paști este una dintre cele mai importante sărbători creștine ale anului, aducând împreună familii și prieteni într-un moment de mare bucurie, în care vom celebra Învierea Domnului. În timp ce ne pregătim să sărbăto..
Afişare 1 - 6 din 28 (5 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies