Categorii produse
Cosul tau

Mamele și Autocunoașterea de sine RSS

Bine ai venit în secțiunea dedicată mămicilor și autocunoașterii, unde acestea își vor împărtăși experiențele lor, sfaturile și povestirile despre maternitate și creșterea copiilor.

Aici vei găsi informații despre gestionarea timpului pentru sine, managementul stresului și anxietății, îngrijirea sănătății și implicarea în activități sportive, precum și sfaturi pentru socializare și sprijin social.

Explorează această secțiune pentru a te conecta cu alte mame, a învăța și a-ți dezvolta abilitățile de autocunoaștere în timpul experienței tale ca mamă și femeie. 

Subcategorii articole:

► Timp pentru Sine

► Managementul stresului și anxietății

► Sănătate și sport

► Socializare și sprijin social

 

23 Aug Acceptă ajutorul în rutina cu un nou-născut (2)
Wordmanian Girl 0 1083
Se spune că „e nevoie de un un sat întreg pentru a crește un copil” și este foarte adevărat. Dă-le voie celor din familia ta și prietenilor să te ajute. Chiar dacă sunt doar 20 de minute în care cineva vine și se joacă cu bebelușul în timp ce tu fa..
22 Aug Momente de respiro în rutina cu un nou-născut (1)
Wordmanian Girl 0 291
Dacă citești acest articol probabil te afli în acea etapă unică și intensă a vieții numită „maternitatea primelor luni” și te simți copleșită de realitățile noului tău rol. Acea perioadă în care orele zilelor zboară și totuși nopțile sunt interminabi..
23 Mar Unde este locul în care super mamele respira?
Wordmanian Girl 0 609
Viața ta înainte de a fi mamă Îți mai aduci aminte cum era viața ta înainte să devii mamă? Îți mai amintești care erau pasiunile tale, lucrurile care te interesau, visurile pe care le aveai? Dacă primul tău instinct îți spune că nu, am vrea să știi ..
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies