Categorii produse
Cosul tau

Recenzii și recomandări RSS

Bine ai venit în secțiunea de recenzii și recomandări, unde vei găsi resurse utile pentru părinți, cum ar fi cărți, site-uri, aplicații, produse recomandate și evenimente locale.

Aici vei găsi informații și recenzii valoroase despre jucării și produse pentru copii, cărți și resurse educative, precum și aplicații și tehnologie utile pentru părinți.

Fii la curent cu cele mai recente recomandări și descoperă resurse care te pot ajuta în rolul tău de părinte.

Subcategorii articole:

► Jucării și produse pentru copii 

► Cărți și resurse educative           

► Aplicații și tehnologie utile părinților   

08 Jun Învățarea limbilor străine: Cartea Electronică Bilingvă Nasty Lobster
Wordmanian Girl 0 332
Importanța învățării unei limbi străine în era digitală În secolul 21 tehnologia a avansat foarte mult și a schimbat complet modul în care trăim, învățăm și interacționăm cu lumea din jur. Acest lucru este valabil și în cazul învățării limbilor st..
07 Jun Ce trebuie sa stie mamele despre terapia prin joc
Lavinia Micu 0 544
  Terapia prin joc este o formă de terapie pentru copii care utilizează jocul ca mijloc principal de comunicare și explorare emoțională. Acest tip de terapie poate fi benefică pentru copiii care se confruntă cu probleme emoționale, comportamentale..
06 Jun Cele mai utile informatii despre protectia solara
Lavinia Micu 0 427
E vară şi mulți ne pregătim sau suntem deja în vacanță, pe plajă, iar copiii în costume de baie la bălăceală. Soarele, pe cât de necesar e (în special pentru vitamina D), pe atât de periculos poate deveni dacă ne expunem prelungit și fără să ne prote..
01 Jun 1 Iunie - Ziua Copilului cu Hăinuțe de Bumbac de la BebeKiki
Wordmanian Girl 0 246
Dragi mame, dragi bunici, dragi părinți de pretutindeni, Astăzi sărbătorim cea mai minunată magie a vieții - copilăria! Copiii pictează pentru noi o lume plină de râsete inocente, joacă nelimitată și aventuri nesfârșite. În copilărie fiecar..
05 May Hainutele copilului tau: materiale naturale si fericire in familia Bebekiki.ro!
Wordmanian Girl 0 379
A venit primăvara și, odată cu ea, zilele sunt tot mai lungi și petrecem mai mult timp afară cu copiii. Astăzi vă dăm câteva idei despre cum să îmbrăcați micuții în hăinuțe frumoase, potrivite pentru locurile de joacă și cum să alegeți materialele ..
24 Apr 6 idei pentru o cameră prietenoasă și bine organizată a copilului tău
Wordmanian Girl 0 486
Amenajarea camerei perfecte pentru nevoile copilului tău este uneori o mare provocare, mai ales dacă vrei să creezi un spațiu organizat, dar în același timp cald, prietenos și plin de viață.  Ca să îți fie mai ușor să echilibrezi toate aceste aspect..
Afişare 1 - 6 din 30 (5 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies