Categorii produse
Cosul tau

Scrisori pentru Erika RSS

În această categorie voi scrie pentru fiica mea, pentru Erika. Aștern cuvinte din suflet pentru puiul meu de om.

Fiecare cuvânt pe care îl aștern este o mărturie a dragostei necondiționate pe care i-o port. Îmi doresc ca aceste gânduri să fie purtate de timp, să poată simți mereu cât de mult înseamnă pentru mine și cât de mândră sunt să fiu mama ei. 

 

Iubits mea, Erika,

Aceste gânduri îți sunt este dedicate ție, pentru a-ți arăta cât de mult te iubesc și pentru a-ți reaminti mereu că ești cel mai prețios dar din viața mea. Voi rămâne întotdeauna aproape de inima ta și te voi încuraja să fii mereu curajoasă, puternică și autentică. Sunt onorată să fiu mama ta! Mă faci fericită și împlinită prin simpla ta existență. 

 

25 Jul 25 iulie 2019 - Scrisoare pentru Erika, 9 luni
Lavinia Micu 0 237
Timpul nu iartă și nu se oprește din zbor. Au trecut deja noua luni de când te-am adus aici, lângă noi. Tot atâtea luni ai copt în burtica mea, în prima ta căsuță, până când ai decis să-ți faci alta în brațele mele. Ai vrut tu să cunoști lumea despre..
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies