Pentru cei mai multi dintre parinti, dar si pentru bunici, vremea rece poate fi un motiv in plus de stres. Le este teama ca nu vor sti cum sa aleaga imbracamintea perfecta pentru copii si astfel, acestia se vor imbolnavi sau nu se vor simti confortabil. De aceea, de cele mai multe ori, copiii sunt infofoliti, ceea ce le provoaca disconfort si chiar ii poate imbolnavi. Este bine de stiut ca un copil nu este foarte diferit de un adult si chiar si in cele mai friguroase zile, nu are nevoie de mai mult de un strat in plus fata de parinti. 

Este foarte important ca tinutele sa fie compuse dupa regulile de layering pentru sezonul rece. Astfel, trebuie sa existe trei straturi, care se vor adapta in functie de temperaturi.

Primul strat este cel de baza, care poate fi compus dintr-un body cu maneca lunga, pantaloni subtiri si ciorapei sau in cazul bebelusilor un body intreg, care acopera si piciorusele, fara a mai fi nevoie de sosete. Urmatorul strat este cel intermediar, in care copilul va sta ori de cate ori va ajunge la caldura. Daca temperaturile nu sunt negative, stratul acesta poate consta intr-o pereche de pantaloni din lana subtire sau bumbac si un pulover. Mai poti opta si pentru un trening din bumbac sau pentru un hanorac si o pereche de pantaloni. In zilele in care este extrem de frig si copilul va petrece mult timp afara, poti alege un pulover tip cardigan sau un hanorac si inca o bluza peste cea de corp. Ultimul strat este cel de exterior, pentru care poti folosi o geaca lunga, un paltonas sau o salopeta de exterior. 

 

Pentru copii de pana in 2 ani, o idee foarte buna este folosirea unor salopete copii de exterior, care sa ii ajute sa se joaca in voie si sa se miste fara probleme. Aceste salopete sunt foarte calduroase si izoleaza perfect zonele corpului pe unde ar putea iesi caldura sau care ar putea deranja copilul in cazul in care vrea sa se joace in zapada. Cu o salopeta de exterior nu mai trebuie sa iti faci griji ca zapada ar putea intra pe sub geaca sau ca vor fi zone ale corpului mai reci. Pentru bebelusii care inca nu merg, sunt disponibile chiar salopete cu totul, care includ botosei. Astfel, nu va trebui sa te gandesti la cizmulite sau la alte incaltari si vei sti sigur ca imbracamintea este confortabila si calduroasa. 

In magazinul nostru online vei gasi cele mai frumoase salopete de exterior, realizate din materiale excelente. In plus, sunt disponibile si in modele atractive, astfel incat pana si copiii se vor bucura purtandu-le. Salopetele sunt realizate din fas matlasat, au gluga si in interior au o blanita moale, pentru un plus de confort. 

Este foarte simplu sa alegi salopeta ideala, deoarece poti selecta varsta copilului si poti vedea modelele disponibile. In plus, exista si un ghid pentru fiecare produs in parte, pentru a vedea care sunt dimensiunile. 

 

Speram ca informatiile despre salopete de exterior sa te ajute!