Sunt Lavinia Micu, mămică de aproape 2 ani și jumătate, corporatistă de ani buni, workoholică de când mă știu. Iar pentru că viața de mamă m-a învățat că pot să mut munții din loc, de aproape 2 ani am pășit pe tărâmul anteprenoriatului. Culmea, într-un domeniu compleu nou pentru mine, comerț online. 

Acum aproape doi ani, undeva pe vremea asta, visam mult, planificam, scriam ideile în notes, făceam research, vorbeam cu furnizori și mă gândeam la structura site-ului pentru un nou magazin online dedicat bebelușilor și copiilor. Toate activitățile menționate anterior se întamplau pe lângă programul Erikăi, fetița mea care avea 4-5 luni la vremea respectivă. Așa s-a născut BebeKiki.ro, al doilea ”copil” al meu, un magazin online cu articole de bebeluși și copii, care aduce în atenție mai mulți producători locali. Deși am fost conștientă că vom penetra o piață aparent saturată de multe alte afaceri (aparent) similare, nu m-am simțit deloc descurajată și am știut că vom reuși să ne evidențiem unicitatea tocmai pentru că nevoile noastre de a fi, de a contribui, de a oferi au primat în detrimentul interesului de a câștiga.

BebeKiki.Ro este mai mult decât un business, este o poveste. Povestea unei mame, povestea unei familii, povestea originilor noastre.

Proiectul este o reuniune de familie, devenind la mai puțin de 2 an, preocuparea și activitatea întregii familii. Nu doar o sursă de venit, ci locul în care fiecare dintre noi oferim experiență profesională și tot ce avem mai bun pentru a îmbunătăți experiența fiecărui client care ne trece “pragul”. Echipa BebeKiki.Ro însumează acum 6 membri (printre care mama, fratele meu și o bună prietenă), iar nevoile noastre sunt în plină dezvoltare. Ne dorim ca succesul afacerii noastre să aducă de la sine prosperitatea comunității noastre, să ajutăm prin crearea locurilor de muncă și să avem clienți satisfăcuți de produse excelente, producție autohtonă.

Colaborăm cu oameni deosebiți, ateliere românești mici, dar care ne-au depășit așteptările atât prin seriozitatea și profesionalismul lor, cât și prin calitatea materialelor pe care aceștia le folosesc în crearea pieselor vestimentare. Până nu demult, indiferent de industrie, producția locală era inima economiei acestei frumoase țări, iar astăzi noi suntem bucuroși că putem contribui la readucerea unei mici părți din nou în joc.

Produsele pe care le comercializăm sunt lucrate în atelierele unor oameni care au, la rândul lor, povești pe care ne place să le ascultăm.

Suntem convinși de faptul că o nișă de piață precum hăinuțele pentru copii este extrem de competitivă, dar și foarte ofertantă totodată. Nevoile clienților noștri pot fi în aparență aceleași, dar noi credem că în realitate, ele sunt într-o continuă schimbare. Astfel că prețurile noastre mici vin la pachet cu o mare implicare din partea echipei pe toata durata procesului de achizitie, de la plasarea comenzii și până la deschiderea coletului.

Din acest motiv, majoritatea clienților noștri aleg să se întoarcă la noi. Aprecierea clienților se traduce într-o dorință și mai mare de a crește, de a le mulțumi nu doar prin acțiunea la propriu, ci prin a deveni cei mai buni. Magazinul lor preferat.

Am pornit în această afacere iubindu-mi nemărginit copilul. Astazi îmi iubesc copilul, îmi iubesc munca, îmi plac oamenii cu care lucrez și îmi place ceea ce suntem împreună.