Dragi mame, dragi bunici, dragi părinți de pretutindeni,

Astăzi sărbătorim cea mai minunată magie a vieții - copilăria! Copiii pictează pentru noi o lume plină de râsete inocente, joacă nelimitată și aventuri nesfârșite.

În copilărie fiecare zi este o aventură nouă, un prilej de a descoperi și de a învăța lucruri noi și interesante. În acest univers magic, hăinuțele pe care le poartă puii noștri sunt mai mult decât simple obiecte de îmbrăcăminte. Ele sunt costumele lor de super-eroi, rochițele de prințesă, uniformele lor de exploratori intergalactici.

Știm că fiecare prințesă are nevoie de rochia ei magică, așadar vă prezentăm cu bucurie rochița pentru fetițe Mini Margarete. O rochiță plină de gingășie din bumbac subțire, perfectă pentru zilele de vară în care vă veți bucura de soare și plimbare.

Și așa cum super-eroii au nevoie de echipamente de o calitate impecabilă, tot la fel și micii noștri exploratori au nevoie de hăinuțe confortabile, care să le permită să se joace liber și să descopere lumea exact așa cum simt ei. Pentru ei, avem pregătit costumașul din bumbac Superman. Este confortabil, moale și lucrat special pentru băieței plini de energie. Acest costumaș este perfect pentru micii noștri super-eroi.

Acesta este motivul pentru care părinții se opresc întotdeauna pe www.bebekiki.ro – ei sunt în căutarea calității superioare care să se potrivească perfect cu energia și bucuria debordantă a copiilor.

Hăinuțele noastre vesele din bumbac 100%, pline de culoare și cu modele atractive sunt ideale pentru aceste zile de început vară în care explorarea nu cunoaște limite. Bumbacul, un material blând și moale, este un aliat discret și puternic pentru aventurile copilăriei, care le permite prichindeilor să se simtă mereu confortabili, indiferent cât de mare e aventura.

 

Tocmai pentru că știm cât de important este confortul pentru cei mici, avem soluția perfectă pentru zilele de vară caniculare. Body-ul cu mânecă scurtă din bumbac cu model Cățeluși este ideal pentru zilele toride când joaca și buna dispoziție nu pot fi umbrite de nimic.

În această zi specială să sărbătorim copilăria în toată splendoarea ei și ne lăsăm imaginația să zboare alături de micuții noștri. Iar la finalul zilei o să-i îmbrăcăm din nou în pijamale de bumbac care să le învăluie visele cu căldură și confort.

La mulți ani, micii noștri exploratori! Să vă crească aripile mari și să nu uitați niciodată că orice este posibil în lumea voastră plină de culoare. 

 

Cu bucurie și recunoștință,

Echipa BebeKiki.ro