Cele mai populare articole vestimentare pentru copii sunt fara indoiala treningurile. Indiferent daca vorbim despre fetite sau baietei, din garderoba copilului nu trebuie sa lipseasca un trening. Nu sunt bune doar pentru orele de educatie fizica de la scoala sau pentru diverse sporturi, ci si pentru purtarea lor de zi cu zi. Mai ales in parc sau la locurile de joaca, este necesar sa iti imbraci copilul in haine confortabile, care sa ii permita sa se miste in voie. Treningurile sunt ideale si pentru excursii, vizite la bunici, vizite la prieteni si asa mai departe. 

 

Iti recomandam sa alegi doar treninguri din materiale calitative, asa cum este bumbacul. Acestea sunt mult mai rezistenre, confortabile si au un pret excelent. Daca nu stiai de unde poti cumpara treninguri copii superbe si de calitate, realizate din bumbac, ai ajuns la locul perfect. La BEBE KIKI gasesti treninguri pentru fetite si baietei, de care te vei indragosti la prima vedere. In plus, economisesti timp pretios comandand online. 

1.Sunt prietenoase cu pielea

Bumbacul este cel mai popular material natural si nu este de mirare avand in vedere ca poate fi purtat de catre oricine. Bumbacul nu irita pielea, nu încurajeaza transpiratia si se adapteaza temperaturilor. Astfel, un trening din bumbac poate fi purtat cu succes si la orele de educație fizica de exemplu, dar si intr-o excursie sau chiar o plimbare prin oras. 

2.Sunt rezistente 

Bumbacul este recunoscut pentru rezistenta sa. Astfel, un trening realizat dintr-un astfel de material poate fi purtat cu succes mult timp si daca va ramane mic, poate fi daruit unui alt copil sau poate ramane in familie, pentru a fi purtat de un frate sau o sora, deoarece va arata ca nou. 

3.Se intretin usor

Bumbacul este unul dintre materialele usor de intretinut. Cel mai bine este sa speli treningurile la 30 de grade, alaturi de un detergent adecvat pentru copii si sa adaugi putin dezinfectant special realizat pentru rufe. Astfel, poti spala treningul ori de cate ori doresti, fara teama ca ar putea ,,intra la apa, ca s-ar putea decolora sau ca s-ar subtia materialul. 

4.Pot fi purtate oriunde 

Copiii au nevoie de haine confortabile, care sa le permita sa alerge si sa se joace oriunde. De aceea, poti alege treninguri care arata excelent si care pot fi purtate oriunde si oricand. 

5.Au un pret excelent 

Cand vine vorba despre pretul articolelor vestimentare pentru copii, probabil te gandesti ca nu ai dori sa platesti prea mult, mai ales ca nu le vor purta prea mult din cauza cresterii rapide. Insa, trebuie sa stii ca ieftin nu trebuie sa echivaleze cu necalitativ. La BEBE KIKI gasesti treninguri superbe, la preturi excelente. 

 

Asadar, ori de cate ori ai nevoie treninguri pentru copii, apeleaza cu incredere la BEBE KIKI si de asemenea, te invitam sa vizionezi si celelalte produse disponibile si sa iti alegi preferatele.