Toamna aceasta, putem spune ca temperaturile scazute ne-au luat putin prin surprindere, avand in vedere ca eram obisnuiti sa fie mai blanda vremea. Daca nu ai apucat inca sa cumperi prea multe articole vestimentare pentru sezonul rece, pentru copilul tau, in continuare iti venim in ajutor si iti prezentam cele mai frumoase pijamale copii. Sunt realizate din materiale foarte bune, din bumbac si imprimeuri carora cu greu le poti rezista. Daca iti vor placea, te asteptam cu drag in magazinul nostru online sa le comanzi! 

1.PIJAMALE COPII BUMBAC PREMIUM ROZ LIBELULA

Sunt perfecte pentru copiii incepand cu 5 ani si poti alege o marime ideala pana la 10 ani. Sunt realizate din bumbac premium, astfel ca sunt foarte confortabile si se adapteaza temperaturilor, iarna tinand cald. Avand in vedere materialul, se vor intretine foarte usor si nu este nevoie sa le speli la vreun program special la masina, ci doar sa urmezi intructiunile producatorului. Nu-i asa ca arata superb cu acest imprimeu cu libelula? 

 

 

2.PIJAMALE COPII BUMBAC PREMIUM BLEU-BLEUMARIN DINO

Aceste pijamale sunt ideale pentru toti copiii care adora dinozaurii, astfel ca vor visa frumos ori de cate ori le vor purta. Sunt realizate din 100% bumbac, astfel ca sunt calitative si confortabile. Pijamalele din bumbac permit copilului sa se odihneasca perfect, deoarece permit corpului sa se adapteze temperaturii, spre deosebire de materialele sintetice, in cazul carora pielea se poate incalzi foarte usor. Pentru aceasta pijama, marimile pentru 2-3 ani si 3-4 ani se inchid la gat cu doi nasturi, iar cele pentru 4-5 si 5-6 ani nu au nasturi. 

3.COMPLEU PIJAMALE BUMBAC PISICUTE

Un compleu ideal pentru bebelusi, care arata adorabil. Este format din trei piese, respectiv pantalonasi cu manseta, o bluza ce se inchide cu ajutorul nasturilor si care are si guleras ridicat si o caciulita pentru interior. Este foarte placut la atingere, comod si va permite bebelusului sa aiba un somn linistit. Materialul din care este realizat este 100% bumbac. 

4.PIJAMALE COPII BUMBAC PREMIUM GALBEN SUBMARIN

Aceste pijamale sunt disponibile in urmatoarele marimi: 2-3 ani, 3-4 ani si 4-5 ani. Sunt realizate din 100% bumbac premium, astfel ca sunt confortabile si prietenoase cu pielea. Pot fi purtate in orice anotimp, chiar si in serile mai racoroase de vara spre exemplu, deoarece materialul este lejer si usor. Imprimeul este adorabil dupa cum poti observa. 

 

5.PIJAMALE COPII BUMBAC PREMIUM TIGRU GALBEN

Incheiem seria de recomandari cu aceasta pijama haioasa si adorabila, careia nu ii poti rezista si pe care sigur o vei cumpara de indata. Este realizata din 100% bumbac si este formata din pantaloni si bluza. Pentru marimile de 2-3 ani si 3-4 ani, bluza se inchide in zona gatului cu doi nasturi, iar pentru marimile mai mari, bluza este normala. Nu-i asa ca e superba? 

 

 

Speram ca ti-au placut toate aceste pijamale, iar daca vrei sa le comanzi, te asteptam cu drag pe site-ul nostru!