Alegerea hainelor pentru bebeluși nu a fost niciodată mai simplă datorită magazinelor online. Poți vedea exact modelele, le poți compara și poți citi detalii despre acestea. În primele luni de viață, bebelușii au nevoie de hăinuțe confortabile, realizate din materiale prietenoase cu pielea și naturale. Având în vedere cât de repede cresc bebelușii, ar trebui să te orientezi spre magazine cu prețuri excelente și produse calitative, așa cum este și Bebe Kiki. În continuare, îți prezentăm câteva modele de pijamale copii pentru bebeluși până în 6 luni, care arată adorabil. Sunt realizate din bumbac, sunt foarte confortabile și trebuie să menționăm și că sunt foarte ușor de îmbrăcat. Sperăm să îți placă și să le comanzi pentru bebelușul tău! 

 

1.Compleu copii bumbac galben albinuță bleu 

Este una dintre cele mai adorabile seturi de pijama pe care le-ai văzut vreodată, datorită desenului de pe bluză. Având în vedere că este cu mânecă scurtă și cu pantaloni scurți, se potrivește pentru sezonul cald. Mărimea este adecvată pentru un bebeluș cu vârsta între 3 și 6 luni, ceea ce este foarte bine, având în vedere cât de repede cresc bebelușii în acea perioadă. Această pijama este confecționată din 100% bumbac. 

 

 

2.Compleu pijamale Azuga baloane roșii albastre 

Este confecționat din 100% bumbac și este format din trei piese. Pantalonii au manseta și sunt extrem de confortabili pentru bebeluș. Bluza se închide cu ajutorul unor nasturi, așa că îți va fi mult mai simplu să îmbraci bebelușul cu ajutorul lor. Acest compleu de pijama conține și o căciuliță de interior, extrem de frumoasă. Aceste pijamale sunt perfect pentru primăvară și toamnă în special, dar pot fi purtate și iarna, în funcție de temperatura ambientală. Pentru mărimea 1-3 luni, pantalonii au botoșel. 

 

 

3.Compleu pijamale bumbac mașinuțe 

Este adorabil și cu siguranță vei aprecia și modul în care se simte la atingere, având în vedere că este confecționat din 100% bumbac (interlok). Compleul este format din trei piese, respectiv pantaloni cu manșetă, bluză și căciuliță pentru interior. Această pijama permite pielii să mențină o temperatură perfectă pentru bebeluș, o temperatură la care să se simtă confortabil în timpul somnului. 

 

 

4.Compleu pijamale floricele 

Pijamale perfecte pentru un bebeluș de 3 luni. Arată extrem de bine și sunt confecționate din 100% bumbac (interlok). Compleul este format din două piese, respectiv o bluză ce se închide cu ajutorul unor capse și pantaloni cu manșetă. Materialul este foarte plăcut la atingere. 

 

 

5.Costumaș bebe bumbac pisicuțe mov 

Un costum de pijama perfect de la 1 lună și până la 6 luni (poți opta pentru mărimile 1-3 luni și 3-6 luni). Este fabricat în România și este format din trei piese. Bluza este petrecută și se închide cu ajutorul unor capse, pantalonii sunt lungi și au botoșei și bineînțeles, pijamaua este completată de o căciuliță de interior. 

 

 

Dacă ți-au plăcut aceste pijamale și vrei să le comanzi sau dacă vrei să vezi și alte modele, îți recomandăm să intri pe site-ul Bebe Kiki!