Garderoba fiecarui copil ar trebui sa includa multe articole de baza, cu ajutorul carora sa creezi in fiecare zi tinute diferite. Printre cele mai utile piese vestimentare din garderoba unui copil se afla si hanoracele. Acestea sunt comode, se potrivesc aproape la orice tinuta si te pot salva din numeroase situatii neprevazute. In continuare, iti prezentam cateva dintre motivele pentru care sa incluzi cat mai multe hanorace in garderoba copilului tau! 

 

1.Sunt utile in numeroase situatii

Hanoracele sunt utile in diverse situatii. Pot fi imbracate prin casa, la plimbare, la locul de joaca, in vizite la bunici si la prieteni, in excursii, sunt excelente si la gradinita sau scoala. De asemenea, se potrivesc foarte bine cu numeroase tinute. Copilul nu trebuie neaparat imbracat cu o tinuta sport pentru a se bucura de confortul oferit de un hanorc. Chiar si fetitele pot imbraca hanorace, la tinute cu rochite si fustite. 

 

2.Se potrivesc in orice anotimp 

Daca ar fi sa alegi un articol vestimentar ideal pentru orice sezon, acela ar trebui sa fie hanoracul. Se potriveste in orice anotimp, chiar si vara. Uneori, vremea este imprevizibila, iar daca vrei sa mergi la plimbare si pare ca va ploua, ia cu tine si un hanorac subtire pentru copil. Il va proteja de ploaie si de schimbarile bruste de temperatura, care uneori sunt greu de suportat chiar si pentru adulti. In sezonul rece, hanoracele pot fi purtate peste o bluza de corp si sub geaca sau salopeta de exterior. 

 

3.Pot tine loc de geaca 

Primavara si toamna, hanoracele pot inlocui cu succes gecile subtiri. La joaca este important ca toti copiii sa se simta confortabil, iar uneori gecile nu sunt tocmai comode. In schimb, un hanorac este pentru a fi purtat ca haina de exterior in parc, cand copilul vrea sa se joace sau sa alerge. De asemenea, la plimbarile de zi cu zi, un hanorac poate inlocui cu succes o geaca. 

 

4.Sunt atractive ca design 

Hanoracele pot fi atat simple, dar si cu design deosebit. Spre exemplu, poti alege hanorace copii cu gluga care au atasate diverse materiale pentru a intruchipa un dinozaur sau o pisica spre exemplu. Hanoracele pot avea diferite imprimeuri originale, pe care copiii le vor adora. Sa mai spunem si despre culori si texturi? Pentru sezonul rece, poti alege hanorace tip ,,Cocolino”, extrem de moi, in culori atractive. 

 

5.Au un pret excelent 

Nu in ultimul rand, trebuie sa discutam si de pret. La BEBE KIKI vei gasi intotdeauna cele mai frumoase hanorace, la preturi excelente. Sunt realizate din bumbac, prin urmare sunt calitative si suntem siguri ca le vei aprecia si tu. Preturile sunt accesibile, sub 100 lei, asa ca vei putea sa ii cumperi copilului tau hanoracele dorite, fara sa platesti o mica avere. 

 

Speram ca te-am convins sa alegi cat mai multe hanorace pentru copilul tau! Daca ai nelamuriri in privinta alegerii marimilor sau vrei sa afli informatii suplimentare, te rugam sa ne contactezi.