Botezul este cel mai frumos și emoționant eveniment din viața unui om, mai exact din viața unui bebeluș. Este un moment pe care părinții și tot cei dragi îl așteaptă cu nerăbdare și de care își vor aminti cu drag toată viața. Mai presus de orice, botezul este un eveniment care și-a păstrat însemnătatea și la care tradițiile sunt respectate. Una dintre aceste tradiții este legată și de costumația bebelușului după botez, iar astăzi vom vorbi despre ținutele pentru fetițe. 

 

În ceea ce privește ținuta pentru fetițe, poți opta atât pentru rochițe deosebite, dar și pentru diferite costumașe, așa cum sunt cele naționale. De regulă, cele mai populare rochițe pentru botez sunt cele albe, deoarece semnifică puritatea, iubirea necondiționată, gingășia și cele mai curate sentimente. Însă, este la alegerea ta dacă vei opta pentru o rochiță sau un costumaș alb sau pentru orice altă culoare. În cele ce urmează, îți vom prezenta cinci modele de rochite de botez de care te vei îndrăgosti cu siguranță. Le poți comanda online, de la bebekiki.ro, la prețuri excelente. Sperăm să îți placă recomandările noastre și să îți găsești preferata printre acestea! 

 

Primul model pe care ți-l prezentăm este această superbă Rochiță Botez Ivoire. Este potrivită pentru bebeluși începând cu vârsta de 3 luni, până la 9 luni. Rochița este confecționată din tull fin și tafta și are căptușeală de bumbac. Trebuie să menționăm că rochița face parte dintr-un set care conține bentiță și papucei realizați din aceleași materiale. 

 

 

În cazul în care îți dorești doar o rochiță, nu un set, atunci avem recomandarea ideală pentru tine. Este vorba despre aceasta Rochiță botez albă fluturaș. Este o rochiță în care fetița ta va arăta ca o prințesă, o rochiță delicată și elegantă, perfectă pentru un eveniment atât de special. Rochița este căptușită și este realizată din tafta fină și tull delicat. 

 

 

Dacă vrei o vestimentație completă pentru botez, fără să te mai gândești care ar fi elementele ce s-ar potrivi, atunci avem sugestia perfectă pentru tine: O casetă cadou rochiță + bentiță + dres + pantofi model floral. Este un set atât de frumos și delicat, iar fetița ta va arată superb îmbrăcată ca o mică floare de primăvară. 

 

O altfel de vestimentație pentru botez poate fi reprezentată de portul național. Astfel, dacă îți dorești un botez diferit și ai nevoie de o ținută pe măsură, îți recomandăm un Costum național fetiță. Acesta este format din ie cu vestă și fustă cu șorț și de asemenea, are și accesorii precum batic, botoșei și trăistuță, astfel că niciun element nu a fost lăsat la voia întâmplării. 

Ultima recomandare din această serie este o casetă cu elemente delicate. Este vorba despre această rochiță elegantă și delicată, ideală pentru o fetiță cu zâmbetul pe buze. Este confecționata în partea de sus din tafta fina, iar in partea de jos prezinta tull elegant, fiind captusita la interior cu bumbac fin. Se accesorizează cu o frumoasă bentiță cu aceleași detalii.

 

În încheiere, am vrea să știm care dintre aceste rochițe îți place mai mult și de ce!