La mulți ani în 2023!

A trecut ceva vreme de când nu ne-am mai scris și suntem fericiți că ne-am regăsit în online! Sperăm că noul an a adus bucurie și numai lucruri bune în căminul vostru! heart

Pentru echipa bebekiki.ro, acest an a venit cu o extraordinară energie, recunoștință pentru prietenii fideli din anii anteriori – marea familie #bebekiki și dorința de a da mai departe din preaplinul nostru. Asta bineînțeles, nu înainte să ÎȚI MULȚUMIM că ești cu noi și în 2023!

Așa cum spuneam am început noua etapă într-o notă pozitivă și cu o energie a recunoștinței pentru miracolul de a fi părinții copiilor noștri.

Ne-am bucurat enorm să putem petrece mai mult timp de calitate cu ei în vacanța ce stă să se încheie, iar amintirile acestor sărbători ne vor rămâne în suflet pentru totdeauna!

Pentru că sufletul ne este plin de iubire pentru aceste ființe adorabile care ne luminează viața și pentru că fiecare părinte își dorește să crească copii fericiți și încrezători în propriile forțe, iată care sunt 10 dintre cele mai importante afirmații pe care TREBUIE să le facem către copiii noștri:

  1. Te iubesc. Chiar dacă acțiunile vorbesc de la sine, un copil are nevoie în aceeași măsură ca un adult să audă că este iubit.
  2. Sunt mândru/ă de tine.  Copiii au nevoie să audă din gura noastră cât mai des că îi apreciem și că ne mândrim cu micile lor victorii.
  3. Mă faci să zâmbesc.  Zilele pot fi uneori încrâncenate din pricina stresului pe care fiecare dintre noi în simțim la job sau în activitatea de zi cu zi, dar copiii trebuie să știe că sunt motivul pentru care zâmbim întotdeauna.
  4. Ești un copil bun. Încurajează bunătatea și acțiunile frumoase ale copilului tău.
  5. Nimic nu va schimba dragostea mea pentru tine. Copiii au nesiguranțe, așa cum fiecare dintre noi simțim la un moment dat în relațiile noastre și au nevoie de certitudinea iubirii noastre.
  6. Îmi place de tine. Spre deosebire de iubirea ce le-o purtăm, atunci când le spunem că ne place de ei le întărim ideea ca sunt ființe minunate, că sunt oameni micuți, dar foarte plăcuți.
  7. Îmi place să-mi petrec timpul cu tine. Această afirmație va completa eforturile noastre de a petrece timp de calitate cu puii noștri.
  8. Întotdeauna să fii tu însuți. Fiindcă fiecare copil este unic, minunat și perfect exact așa cum este.
  9. Îmi pare rau. Și noi părinții greșim uneori, iar a greși este o modalitate foarte buna să învățăm noi comportamente potrivite în anumite situații. Iar vulnerabilizarea și admiterea că am greșit și ne pare rău le va oferi copiilor o lecție valoroasă.
  10. Mulțumesc! Este cuvântul magic pe care nu trebuie să-l uităm niciodată, mai ales în conversațiile cu ai noștri copii.

Tot ceea ce vine de la noi, părinții către copiii noștri este o cărămidă ce construiește și consolidează încrederea lor în propria ființă, le oferim recunoașterea și acceptarea a ceea ce sunt cu adevărat și puterea să înfrunte orice obstacol vor întâlni în viața din afara mediului sigur de acasă. ❤️