Tu ce materiale alegi pentru hainele de interior ale copilului tau? Indiferent daca ne referim la pijamale sau haine pentru stat in casa, de zi cu zi, este important ca acestea sa fie in primul rand comode si calitative. In functie de varsta copilului, hainele de casa sunt cele mai predispuse la mici accidente. Se pot uda, pata si chiar agata, asa ca este important sa fie rezistente, astfel incat sa le poti spala ori de cate ori este nevoie si sa nu se rupa atat de usor. 

 

Pentru copii sunt recomandate hainele confectionate din materiale naturale. Acestea sunt prietenoase cu pielea si rezista la multe spalari. Pielea unui copil este extrem de sensibila, chiar si dupa ce trece de perioada de bebelusie. Astfel, este important ca materialele sa nu zgarie, sa nu fie aspre si sa nu incurajeze transpiratia si incalzirea pielii. Astfel, niciodata nu opta pentru haine din materiale sintetice. Acestea fac rau pielii copilului si nici nu sunt calitative. 

 

Care sunt cele mai recomandate materiale pentru hainele de interior ale copiiilor?  

Hainele de interior sunt cele care vin in contact direct cu pielea copilului, asa ca trebuie sa fie confectionate din materiale naturale. Primul material pe care ti-l recomandam este bumbacul. Acesta este folosit cu succes de mii de ani si reprezinta o solutie foarte buna si accesibila ca pret. Indiferent ce tip de bumbac alegi, vei stii ca pielea copilului tau este protejata. 

 

Din magazinul nostru online poti alege cu incredere pijamale copii din bumbac, body-uri, pantalonasi, bluze, tricouri si multe altele. Practic, poti alege atat haine de interior, dar si de exterior realizate din bumbac. Toate sunt foarte frumoase si iti garantam ca vor fi foarte comode pentru copilul tau. 

 

Urmatorul material pe care ti-l aducem in vedere este lana. Stim ca primul impuls ar fi de refuz, deoarece iti aduci aminte de hainele din lana din copilarie. Insa, lana este un material excelent, ce poate fi purtat cu succes in sezonul rece. Daca este prelucrata intr-un mod corespunzator, lana este extrem de moale si va fi o incantare pentru copil sa o poarte. Iti recomandam bluzite si pantalonasi din lana, excelente pentru joaca. Lana este ideala deoarece nu permite transpiratiei sa stea prea mult pe piele si ajuta corpul sa isi regleze temperatura. 

 

Nu in ultimul timp, trebuie sa mentionam si inul. Acest material folosit cu succes din cele mai vechi timpuri este considerat si astazi unul dintre cele mai bune. Se foloseste cu precadere pentru hainele de vara sau pentru hainele de interior, deoarece hainele din in sunt de obicei subtiri si permit transpiratiei sa se usuce in cateva secunde. Copiii se joaca si se agita toata ziua, asa ca au nevoie de haine care sa le ajute pielea sa nu transpire sau sa nu ramana umeda. 

 

Speram sa iti fie de folos aceste informatii si sa alegi cele mai bune haine pentru copilul tau!