Categorii produse
Cosul tau

Termeni și Condiții

1. Definitii

BEBEKIKI - Societatea Comerciala SC BEBE KIKI DESIGN SRL, organizata in baza legii romane.

SITE - Domeniile www.BebeKiki.ro si subdomeniile acestora, incluzand dar nelimitandu-se la site-ul public disponibil

CONTINUT are urmatoarea definitie:

 • toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
 • continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre BebeKiki prin mijloace electronice si/ sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al BebeKiki UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/ sau tarifele practicate de BebeKiki intr-o anumita perioada;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/ sau tarifele practicate de catre un tert cu care BebeKiki are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
 • date referitoare la BebeKiki sau alte date privilegiate ale acesteia.

CAMPANIE - actiunea de a expune in scop comercial, exclusiv in mod electronic si doar prin intermediul site-ului un numar finit de produse avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre BebeKiki.

SERVICIU - serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale SITE-ULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/ sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (i.e. telefonic).

MEMBRU - Persoana fizica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre BebeKiki (electronic, telefonic etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre BebeKiki si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

CONT - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU.

CLIENT - Persoana fizica care are calitatea de MEMBRU BebeKiki si care a plasat cel putin o comanda pe site.

DOCUMENT - prezentele Termeni si Conditii

CONTRACT la distanta - conform definitiei cuprinse in OUG nr. 34/ 2014.: contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta;

NEWSLETTER / ALERTA - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS), asupra produselor, serviciilor si/ sau promotiilor desfasurate de catre OuMag intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea BebeKiki cu referire la informatiile continute de acesta.

TRANZACTIE - incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs/  serviciu de catre BebeKiki catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre BebeKiki, indiferent de modalitatea de livrare.

2. General

2.1. Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai Siteului/ Continutului/ Serviciului de catre Membru sau Client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre BebeKiki si acesta.

2.2. Folosirea, vizitarea si vizualizarea, Continutului/  Serviciului, implica aderarea Membrului sau Clientului la prezentele termeni si conditii in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.

2.3. Accesul la Serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului public disponibil www.BebeKiki.ro

2.4. Prin folosirea Siteului/ Continutului/ Serviciului, Membrul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Siteului, Continutului, Serviciului, BebeKiki sau oricarui tert cu care BebeKiki are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

2.5. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/ sau nu accepta si/ sau isi revoca acceptul dat pentru Document:

  2.5.1. Acesta renunta la: accesul la Serviciu, alte servicii oferite de BebeKiki prin intermediul Site-ului, primirea newslettere-lor/ alertelor si/ sau comunicarilor din partea BebeKiki de orice natura (posta electronica, apel telefonic, SMS etc.), fara nicio garantie ulterioara din partea BebeKiki.

  2.5.2. BebeKiki va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune - interese.

  2.5.3. Poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/  sau a nu accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

2.6. Clientul/ Membrul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/  sau a accepta Documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

2.7. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.5, acesta poate sa contacteze BebeKiki, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la BebeKiki destinate acestui scop.

2.8. Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unui Contract sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de BebeKiki.

2.9. In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de BebeKiki si isi revoca acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unei Comenzi, BebeKiki va anula Comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune - interese.

2.10. Acest Site este adresat doar Membrilor, persoane fizice care au cel putin 18 ani, care au parcurs etapele inregistrarii corespunzatoare si care nu au fost suspendati sau inlaturati de catre BebeKiki, indiferent de motivul suspendarii sau al inlaturarii. Posibilitatea de a comanda online este disponibila doar persoanelor cu domiciliul in Romania.

3. Continut

3.1.Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/ sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a BebeKiki, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/ sau publicare).

3.2. Membrului sau Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/ sau alterarea, utilizarea, legarea, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de BebeKiki, includerea oricarui continut in afara site-ului BebeKiki, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al BebeKiki asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al BebeKiki.

3.3. Orice continut la care Membrul sau Clientul are si/ sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre BebeKiki si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea BebeKiki cu referire acel continut.

3.4. Membrul sau Clientul poate copia, transfera si/ sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale Documentului.

3.5. In cazul in care BebeKiki confera Membrului sau Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Membrul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea BebeKiki pentru respectivul Membru, Client sau oricare alt tert care are/ obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

3.6. Niciun continut transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc.) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/ sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea BebeKiki si/ sau al angajatului BebeKiki care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

3.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

3.8. Toate informatiile si pozele prezente pe website sunt proprietatea BebeKiki.ro pentru care exista drepturi (avem contracte de colaborare cu echipe de fotografi care se ocupa de fotografierea produselor afisate pe website-ul nostru, www.bebekiki.ro). Pentru a raporta orice incalcare a drepturilor de autor semnalate va rugam sa folositi adresa de email dreptautor@bebekiki.ro.

 

4. Contact

4.1. BebeKiki publica pe site, datele de identificare si contact, actualizate spre informarea Clientilor sau Membrilor.

4.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Membrul sau Clientul permite BebeKiki sa il contacteze prin orice mijloc disponibil, incluzand si mijloacele electronice, respectiv posta electronica (e-mail, SMS).

4.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea BebeKiki de a contacta Membrul sau Clientul.

4.4. Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate BebeKiki se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau prin orice alt mod de comunicare disponibil Membrului sau Clientului. Astfel BebeKiki va considera ca Membrul sau Clientul, consimte la primirea notificarilor din partea BebeKiki in modalitate electronica si/ sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail, SMS.

4.5. BebeKiki isi rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarilor de orice natura, care nu au legatura cu produsele/ serviciile prezente pe site sau cu un contract incheiat cu un Membru sau Client, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, apel telefonic, SMS etc).

5. Newslettere si alerte

5.1. In momentul in care Membrul sau Clientul isi creaza un Cont pe Site, accepta Documentul (Termeni si Conditii), exprimandu-si acordul cu privire la primirea de newslettere si/ sau alerte din partea BebeKiki, transmise prin posta electronica (e-mail, SMS) si/ sau apel telefonic. Optiunea cu privire la acordul emis de catre Client sau Membru, poate fi modificata in orice moment, cu respectarea prevederilor art. 5.3.

5.2. Datele preluate de la un Membru sau Client, in scopul expedierii newslettere-lor si/ sau alertelor, pot si vor fi folosite de catre BebeKiki in limitele Politicii de confidentialitate.

5.3. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/ sau alertelor de catre Membru sau Client se poate face in orice moment:

  5.3.1. folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere si/ sau alerte primite;

  5.3.2. prin folosirea optiunilor disponibile in Contul de client, pentru modificarea acceptului sau de a primi newslettere si/ sau alerte;

  5.3.3. prin contactarea BebeKiki, utilizand instrumentele dinsponibile pe site la sectiunea “Contact”, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta.

5.4. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/ sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.

5.5. BebeKiki isi rezerva dreptul de a selectiona Membrii sau Clientii care si-au exprimat anterior dorinta de a primi newsletter si/ sau alerte catre care va trimite astfel de notificari, cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Membru sau Client. In acest caz, Membrul sau Clientul se poate adresa Departamentului Relatii cu Clientii al BebeKiki pentru a primi justificarile necesare in legatura cu orice decizie si/ sau actiune intreprinsa de BebeKiki, in sensul prezentului articol.

5.6. BebeKiki nu va include in newslettere si/ sau alertele transmise Membrului sau Clientului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al BebeKiki, la momentul expedierii newslettere-lor si/ sau alertelor.

6. Politica de confidentialitate

6.1. BebeKiki colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special (CNP), pe paginile Siteurilor sale, numai cu acordul voluntar al Membrului sau al Clientului, in urmatoarele scopuri:

 • validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;
 • rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;
 • pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
 • trimiterea de newslettere si/ sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS) si/ sau prin apel telefonic;
 • contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
 • contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;
 • scopuri statistice.

Prin crearea Contului, fiecare Membru sau Client si-a exprimat consimtamantul ca BebeKiki sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/ 2001.

Oricare Membru sau Client are dreptul de a obtine de la BebeKiki, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:

 • confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta
 • dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
 • dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
 • notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. b) sau c), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

In virtutea inregistrarii voluntare pe websitul BebeKiki sau a accesarii (comandarii) produselor/ serviciilor BebeKiki, Membrul sau Clientul este de acord cu (isi da consimtamantul pentru) procesarea datelor cu caracter personal de catre BebeKiki in propriul sistem informatic, atat manual cat si automat, in scopurile enuntate la punctul 6.1, in conformitate cu art.5 alin.1 din Legea nr. 677/ 2001 privind protectia si prelucrarea datelor personale. Daca Membrul sau Clientul nu este de acord cu prelucrarea datelor sale personale de catre BebeKiki, acesta are dreptul de a nu utiliza website-ul si de a nu oferi companiei BebeKiki date cu caracter personal.

Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare prin transmiterea catre BebeKiki a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care il vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

6.2. BebeKiki poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre BebeKiki pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor Membrului/ Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea BebeKiki si/ sau al eventualilor terti cu care BebeKiki are contracte de parteneriat in acel moment.

6.3. Clientul are dreptul de a se opune in limitele prevazute de art.2.8, colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune - interese.

6.4. Pentru exercitarea drepturilor conform art. 6.3, Clientul sau Membrul se va adresa BebeKiki, prin accesarea uneia din modalitatile stipulate in cadrul art. 5.3.

6.5. Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul sau Membrul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.

6.6. Politica de confidentialitate BebeKiki se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client sau Membru exclusiv pe site. BebeKiki nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.

6.7. BebeKiki se obliga ca datele colectate ale Clientului/ Membrului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Membrului/ Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.

6.8. Exceptie de la prevederile art. 6.9 va face situatia in care transferul/ accesarea/ vizualizarea este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

6.9. Procesatorul/ procesatorii de carduri bancare agreat(i) de catre BebeKiki are(au) dreptul de a accesa/ vizualiza orice tip de date/ documente, generate in urma unei comenzi emise, comenzi anulate, contract, contract anulat sau al unui contract onorat, pentru a investiga oricare Tranzactie, in cazul in care aceasta exista.

6.10. BebeKiki garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.

6.11. BebeKiki nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date cu caracter personal.

7. Politica de vanzare online

7.1. Accesul la serviciu

  7.1.1. Accesul la serviciu este permis oricarui Membru care poseda sau isi creeaza un Cont.

  7.1.2. Pentru a i se permite accesul la serviciu, Membrul va trebui sa accepte prevederile Documentului.

  7.1.3. BebeKiki isi rezerva dreptul de a restrictiona sau exclude accesul Clientului la Serviciu, si/ sau la unele din modalitatile de plata acceptate si de a sterge sau restrictiona Contul acestuia, in limitele legii, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului pe site, accesul si existenta Contului acestuia ar putea prejudicia sau prejudiciaza in vreun fel BebeKiki. Cu respectarea prevederilor art. 5.5. cu privire la notificarea Clientului despre actiunile si sau deciziile BebeKiki, acesta se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al companiei, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

  7.1.4. Fiecare Membru poate avea un singur Cont. Este interzisa partajarea unui Cont intre mai multi Membri/ Clienti.

  7.1.5. In situatia in care BebeKiki descopera neregularitati si/ sau incalcari de orice fel a prevederilor din prezentul capitol, care conduc la prejudicierea sau perturbarea in orice fel a activitatii companiei, BebeKiki isi rezerva dreptul la libera sa alegere, de a anula, limita, restrictiona, suspenda sau exclude accesul Clientului la Continut sau Serviciu. In acest caz, Membrul sau Clientul se poate adresa Departamentului Relatii cu Clientii al BebeKiki pentru a primi justificarile necesare in legatura cu masurile adoptate in sensul prezentului articol, si data de la care acestea au fost sau vor fi aplicate.

7.2. Produse si servicii

  7.2.1. BebeKiki poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/ sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care BebeKiki are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

  7.2.2. BebeKiki poate limita unuia sau mai multor Clienti capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, in conditiile art. 7.1.

  7.2.3. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

  7.2.4. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON. In cazul in care plata se efectueaza prin card bancar, BebeKiki va debita contul curent al Clientului cu sumele reprezentand contravaloarea produselor comandate, ulterior transmiterii catre acesta din urma a confirmarii comenzii. BebeKiki nu va factura persoane juridice, chiar si la solicitarea Clientilor in acest sens, avand in vedere ca site-ul este adresat exclusiv persoanelor fizice. 

  7.2.5. In cazul platilor online BebeKiki nu este/  nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Client, incluzand comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Clientul.

  7.2.6. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/ sau serviciilor disponibile pe site (imagini statice/  dinamice/  prezentari multimedia/  etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea BebeKiki, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

  7.2.7. In descrierea produselor si/ sau serviciilor BebeKiki isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii/  etc.) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.

7.3. Comanda online

  7.3.1. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site, prin adaugarea produsului/ produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumaraturi, un produs este disponibil pentru achizitie in masura in care Campania este activa si exista stoc pozitiv pentru acesta. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine rezervarea automata a acestuia.

  7.3.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.

  7.3.3. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca BebeKiki poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil/  agreat de BebeKiki si prevazut in cadrul prezentului Document, in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului.

  7.3.4. BebeKiki poate denunta unilateral comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune - interese in urmatoarele cazuri:

   7.3.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul de platii online;

   7.3.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de BebeKiki, in cazul platii online;

   7.3.4.3. datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte;

   7.3.4.4. activitatea Clientului pe site poate si/ sau produce daune de orice natura, sau prejudiciaza in orice fel BebeKiki si/ sau partenerii acestuia;

   7.3.4.5 realizarea a mai mult de doua livrari consecutive, esuate;

   7.3.4.6. pentru alte motive obiective.

  7.3.5. Clientul poate renunta la o comanda efectuata, atunci cand este contactat in conformitate cu art. 7.3.3.

  7.3.6. In cazul in care Clientul renunta in cadrul termenului legal de retragere din contract, la o comanda efectuata cu plata cu card bancar si in care banca emitenta a cardului Clientului a virat sumele achitate in contul BebeKiki, suma aceasta va fi returnata de catre BebeKiki in maxim 30 de zile de la data la care aceasta din urma a luat la cunostinta acest fapt, in contul IBAN indicat in scris de catre Client.

  7.3.7. In cazul in care unele produse comandate de catre Client printr-o comanda efectuata cu plata cu card bancar nu sunt disponibile pe stoc, BebeKiki va informa clientul asupra acestui fapt si va returna in contul Clientului contravaloarea produselor,  in maxim 48 de ore de la data la care BebeKiki a luat la cunostinta acest fapt.

  7.3.8. Clientul are dreptul de a anula sau modifica continutul unei comenzi achitate cu cardul, in termen de maxim 24 de ore de la plasarea acesteia. In acest sens, Clientul va transmite in scris echipei BebeKiki solicitarea de anulare sau modificare a comenzii.

  7.3.9. In cazul in care Clientul si-a modificat Comanda conform art 7.3.8, iar contravaloarea noii sale comenzi este mai mica decat contravaloarea produselor/ serviciilor comandate initial, BebeKiki va returna in contul Clientului suma reprezenatand diferenta dintre contravaloarea comenzii initiale si a noii comenzi, in maxim 48 de ore de la data la care BebeKiki a luat la cunostinta acest fapt.

  7.3.10. Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea BebeKiki, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune - interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

  7.3.11. In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate comenzile in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/ acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii, lunadu-se in considerare pentru livrare si contact, noile date modificate corespunzator.

7.4. Comanda telefonica

  7.4.1. Clientul BebeKiki poate efectua comenzi telefonice la numarul indicat pe Site.

7.5. Contract si finalizare

  7.5.1. BebeKiki va include in coletul expediat catre Client, functie de tipicul fiecarui produs, toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/ serviciilor de catre Client.

  7.5.2. BebeKiki va facilita informarea Clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda sa.

  7.5.3. Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea catre Client a produselor contractate de acesta, de partea BebeKiki, devine Contract onorat.

7.6. Transport

  7.6.1. Livrarea catre Client a produselor/ serviciilor achizitionate, este efectuata prin intermediul unei firme de curierat rapid. Firma de curierat rapid, prelucreaza date cu caracter personal ale Clientului BebeKiki, exclusiv pentru prestarea serviciilor de transport a produselor achizitionate de acestia de pe website-ul companiei si numai cu respectarea intocmai a prezentului document Termeni si Conditii BebeKiki. De asemenea, tertii parteneri ai firmei de curierat rapid, mandatati pentru indeplinirea serviciilor de transport, care proceseaza date cu caracter personal ale Clientilor BebeKiki, sunt tinuti la respectarea intocmai a termenilor si conditiilor legii cu privire la siguranta prelucrarii datelor cu caracter personal si a prezentului document Termeni si Conditii BebeKiki. In acest sens, firma de curierat rapid poate contacta Clientii BebeKiki prin orice mijloc de comunicare (e-mail, telefon, SMS) in limitele si in scopul prevazut in prezentul articol.

7.7. Calitate si garantii

  7.7.1. Fiecare produs comercializat de BebeKiki beneficiaza de termenul de garantie de 14 zile calendaristice, conform legislastiei in vigoare. Detalii clare despre trasaturile caracteristice ale fiecarui produs sunt furnizate in pagina de prezentare a acestuia. Niciun Membru/ Client nu poate solicita o garantie extinsa, in alti termeni si alte conditii si/ sau o garantie valida pentru un termen mai lung decat cel prevazut in documentele mentionate in prezentul articol. Garantia oferita de BebeKiki este emisa in conformitate cu legislatia in vigoare si se bazeaza pe obtinerea de catre BebeKiki a documentelor justificative pentru calitatea/ durata de utilizare a produselor comercializate.

Fiecare produs comercializat de BebeKiki beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor Legii 449/ 2003, si conform prevederilor art. 7.7.1., inclusiv pentru cazurile in care informatiile privind calitatea produselor oferite de fabricantul produsului lipsesc.  

In conformitate cu art. 11 din Legea 449/ 2003 fiecare Membru sau Client poate solicita in cazul lipsei conformitatii, repararea, inlocuirea produsului in limita stocului disponibil, sau returnarea contravalorii acestuia.

  7.7.2. In cazul in care BebeKiki nu poate executa contractul din cauza ca produsul nu este disponibil, va informa Clientul despre aceasta indisponibilitate, la data la care BebeKiki ia la cunostinta despre acest caz. In eventualitatea in care produsul a fost deja platit de catre Client, sumele achitate vor fi rambursate de catre BebeKiki in termen de maximum 30 de zile, cu exceptia cazului in care partile convin altfel.

  7.7.3. In eventualitatea depasirii termenului de livrare indicat la art. 7.6.2, BebeKiki va informa Clientul prin E-mail si va agrea cu acesta prelungirea termenului de livrare cu o perioada ce nu va depasi termenul de livrare prevazut initial. In cazul in care, in cadrul noii perioade agreate de comun acord, produsul va fi indisponibil pentru livrare, Clientul poate solicita rezilierea contractului la distanta si anularea comenzii. Clientul are la dispozitie un termen de 3 zile lucratoare de la data emiterii notificarii de informare pentru a-si exprima optiunea privind produsul comandat. Lipsa primirii de catre BebeKiki a unui raspuns din partea Clientului in termenul precizat, se va considera ca accept tacit al acestuia pentru prelungirea perioadei de livrare. In toate cazurile in care Clientul isi exprima optiunea in scris pentru rezilierea contractului si anulare a comenzii, daca produsul a fost deja platit de acesta, BebeKiki va inapoia sumele platite conform art. 7.6.2.

7.8. Returnarea produselor

  7.8.1. Clientul BebeKiki poate returna produsele achizitionate in urmatoarele situatii:

    7.8.1.1. Coletele prezinta deteriorari severe;

    7.8.1.2. Produsele au fost livrate/  facturate gresit;

    7.8.1.3. Produsele prezinta defecte de fabricatie;

    7.8.1.4. In cazul in care ati primit o alta masura decat cea comandata de dvs.

    7.8.1.5. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. De asemenea, in conformitate cu OUG nr. 34/ 2014, Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare de la data primirii produsului/ produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului.

  7.8.2. Clientul se obliga sa notifice BebeKiki intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/ fax/ etc) in termen de maxim 14 zile lucratoare de la primirea produselor si/ sau serviciilor.

  7.8.3. Clientului care a notificat BebeKiki conform art 7.8.2, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 14 zile lucratoare, in caz contrar, BebeKiki considerand cererea nefondata/ invalida si poate refuza returul.

  7.8.4. Clientul BebeKiki nu va putea sa returneze produsele achizitionate si/ sau nu va pretinde orice alte daune - interese/ despagubiri, in urmatoarele situatii:

    7.8.4.1. In cazul inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs avand alte specificatii sau de un tip diferit, exceptie facand situatia prevazuta la art. 7.8.1.4.

    7.8.4.2. In cazul in care cererea de returnare pentru oricare din situatiile prevazute in art. 7.8.1 are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste perioada de 10 zile lucratoare prevazute conform art 7.8.2, calculata din ziua lucratoare urmatoare datei contractului onorat.

    7.8.4.3. In cazul in care se returneaza un produs avand ca motivatie una dintre situatiile prevazute in art. 7.8.1, iar produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

   7.8.4.4. Conform OUG nr. 34/ 2014 BebeKiki isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi produse de lenjeria intima, costume de baie si/ sau produse cosmetice. Produsele ce constituie un kit trebuie returnate ca un kit.

  7.8.5. In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 de zile de la primirea produsului.

  7.8.6. In cazul inlocuirii produsului cu unul avand marimea nou comandata, conform 7.8.1.3, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.

  7.8.7. In cazul in care Clientul care a returnat un produs in conformitate cu prevederile art 7.8.1.3, iar BebeKiki nu dispune de un produs corespunzator pentru inlocuire, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului in conformitate cu 7.8.5.

  7.8.8. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.

  7.8.9. In toate cazurile, cheltuielile de returnare/ re-expediere vor fi suportate de catre client exceptie facand situatiile prezentate la punctele 7.8.1.1; 7.8.1.2; 7.8.1.3 precum si in cazul lipsei conformitatii conform 7.8.1., situatie in care BebeKiki va suporta contravaloarea transportului. De asemenea, in cazul, livrarii unui/ unor produs(e) necomandat(e),  conform cap. 7.3., cheltuielile de returnare sunt in sarcina BebeKiki.

8. Rambursarea sumei achitate

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (patruspreprezece) zile de la data informarii BebeKiki de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.

BebeKiki va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care BebeKiki nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/ sau interventii neautorizate etc.

9. Frauda

9.1. BebeKiki nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/ telefonic/ SMS etc.) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/ carduri bancare sau parole personale.

9.2. Clientul / Membrul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea catre orice tert, a datelor sale confidentiale.

9.3. BebeKiki declina orice responsabilitate, in situatia in care un Membru/ Client ar fi/ este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/ reprezinta interesele BebeKiki.

9.4. Clientul sau Membrul va informa BebeKiki asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

9.5. BebeKiki nu promoveaza SPAM-ul. Orice Membru/ Client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail, cu indeplinirea conditiilor mentionate la art. 5.3. din prezentul Document.

9.6. Comunicarile realizate de catre BebeKiki prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

9.7. Urmatoarele scopuri, odata atinse, vor fi considerate tentativa de fraudare a Siteului/ Continutului si/ sau al BebeKiki, aceasta din urma rezervandu-si dreptul de a pune in miscare urmarirea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa, sau a(u) atins acest(e) scop(uri):

  9.7.1. de a accesa datele de orice tip ale altui Membru/ Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.

  9.7.2. de a altera sau de a modifica continutul Siteului sau orice corespondenta expediata prin orice modalitate de catre BebeKiki catre Membru/  Client

  9.7.3. de a afecta performantele serverului/ serverelor pe care ruleaza siteul

  9.7.4. de a accesa sau de a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre BebeKiki catre Membru/  Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

10. Limitare de responsabilitate

10.1. BebeKiki nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel in fata niciunui Membru/ Client care utilizeaza Site-ul sau Continutul, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii.

10.2. In cazul in care un Membru/ Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre BebeKiki violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii BebeKiki, conform detaliilor de contact, astfel incat BebeKiki sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.

10.3. BebeKiki nu garanteaza Membrului sau clientului acces pe site sau la serviciu, in lipsa inregistrarii de catre acesta din urma prin parcurgerea etapelor de inregistrare de pe site, si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/ sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/ sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al BebeKiki.

10.4. BebeKiki nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

10.5. BebeKiki este exonerata de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/ sau al continutului transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc (electronic, telefonic etc.), prin intermediul siteurilor, e-mail-ului sau al unui angajat al BebeKiki, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura Membrului, Clientului si/ sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.

10.6. BebeKiki nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:

  10.6.1. serviciul va fi potrivit cerintelor clientului;

  10.6.2. serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel;

  10.6.3. produsele/ serviciile obtinute gratis sau contra-cost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului.

10.7. In limita prevederilor Termeni si Conditii, operatorii, administratorii si/ sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/  legatura/  tranzactie/  colaborare/  etc. care pot aparea intre client sau Membru si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul siteului.

10.8. Materialele de promovare (incluzand, dar nelimitandu-se la bannerele de campanie) utilizate pentru prezentarea fiecarei campanii pe site si/ sau pe pagina de Facebook a companiei, au caracter exclusiv de promovare a brandurilor, fara ca utilizarea bannerelor a fi interpretata ca fiind o obligatie asumata de BebeKiki de a detine efectiv in stoc pentru scopuri de comert, produsele ce apar sau pot sa apara in cadrul acestora. Astfel, numai produsele prezentate pe site, avand indicate pretul de vanzare si caracteristicile acestora servesc scopurilor comerciale ale companiei (sunt disponibile pentru vanzare).

11. Forta majora si cazul fortuit

11.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/ sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

11.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat, va aduce la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

11.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

11.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune - interese.

11.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele art. 10.3.

12. Litigii

12.1. Prin folosirea/ vizitarea/ vizualizarea/ etc siteurilor si/ sau al oricarui continut trimis de catre BebeKiki Membrului/ Clientului prin accesare si/ sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile "Termeni si conditii".

12.2. Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Membru/ Client si BebeKiki se va rezolva pe cale amiabila, partile depunand toate diligentele necesare in acest sens.

12.3. Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre Membru si BebeKiki sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta de la sediul BebeKiki, in conformitate cu legile romane in vigoare.

12.4. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula.

12.5. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

12.6. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

12.7 Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu doamna Nicola Leonida, conciliere@bebekiki.ro.

13. Dispozitii finale

13.1. BebeKiki isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/ structurii acestuia/ serviciului precum si orice continut fara notificare prealabila a Membrului sau Clientului.

13.2. In limita prevederilor Termeni si Conditii, BebeKiki nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

13.3. BebeKiki isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/ sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

14. Feedback

14.1. Va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact de pe site.

14.2. Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la site-ul BebeKiki.com, functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor deveni si ramane proprietatea BebeKiki (SC BEBE KIKI DESIGN SRL), de la data transmiterii acestora catre BebeKiki, pe orice cale de comunicare.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies